Hallo lieve lezers

Welkom op mijn blog die bedoelt is om kleine ideetjes, hebbedingetjes en probeersels neer te zetten. Het blijft altijd leuk om van alledaagse dingen, afdankertjes of speciale dingen, iets anders te maken dan waar het voor bedoelt is.

Dus blijf kijken, lees, geniet en leef weer verder.







woensdag 23 februari 2011

Versleten spijkergoed.


Dat heb je met tieners die zelf verdienen. De spijkerbroeken worden volop gekocht en iets eerder weggedaan dan gebruikelijk. Versleten kun je ze niet meer noemen. Of het moet de slijtage zijn die de fabrikanten er expres in hebben gedaan.
Kijk maar eens goed in de nieuw gekochte spijkerbroeken. Niet zelden vindt je daar nog kiezels in de broekzakken. De nieuw gemaakte broeken krijgen een wasbeurt met stenen en kiezels om maar de felbegeerde "slijtage-look" te krijgen.

Voor mij is het weer een uitdaging om van die broek, die toch weggegooit wordt, iets te maken.
Wat denk je van deze opbergzak. Een verzameling broekzakken, broekspijpen en broekband maken de opbergzak geschikt om er diverse spullen in op te bergen.
Op de foto heb ik toiletspulletjes gebruikt. Maak er zelf b.v. een sportzak van. Links een diepe lange zak voor de tennisrackets en in het midden een flinke opbergzak voor tennisballen.

Enfin, bedenk zelf maar waar je hem voor gebruikt.
Hang hem uiteindelijk op met stoere haken, desnoods een grote stok door de lussen voor nog meer stevigheid.

En klaar ben ik weer voor de volgende friebele freubel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten